De branchegerichte trainingen
van Steyn&Allberg. Wij weten wat
er speelt in uw branche!

Branchespecialisatie

Branchespecialisatie: De branchegerichte aanpak van Steyn&Allberg

Iedere branche vraagt om een specifieke aanpak op het gebied van verkoop, communicatie en management. Daarom heeft Steyn&Allberg voor diverse branches unieke trainingsprogramma’s ontwikkeld. Vraag direct informatie over de Branchespecialisatie modules van Steyn&Allberg. Wij hebben ons verdiept in de aandachtspunten binnen uw branche en hebben onze trainingen hierop afgestemd. Daarmee komen wij samen met u eerder tot de kern en de doelstellingen die u voor ogen heeft.

 

Neem direct contact op

 


branche_accountancy

 

Accountancy
De rol van de traditionele accountant maakt plaats voor de adviserende accountant. De toegevoegde waarde komt steeds meer te liggen in het adviseren van uw klanten bij thema’s die verder reiken dan de oorspronkelijke accountantstaken.

branche_notariaat

 

Notariaat
Het notariaat is een branche waarin onderscheidend vermogen de doorslag geeft. Maar hoe maakt hij dit zichtbaar? Omdat de wensen en behoeften van klanten veranderen moet het notariaat een commerciële inhaalslag maken. Het is tenslotte niet meer vanzelfsprekend dat grote transacties bij hem terecht komen.

branche_advocatuur

 

Advocatuur
De advocatuur ontwikkelt zich naar een branche waarin commercie een grotere rol gaat spelen. De tweedeling tussen commercieel gestuurde en oorspronkelijke  advocatenkantoren ontwikkelt zich en maakt het besef groter dat opdrachten minder vanzelfsprekend zijn geworden.


branche_bouw

 

Bouw en projectontwikkeling
De veranderingen binnen de bouwbranche hebben het noodzakelijk gemaakt om klantgerichter te ontwikkelen, te bouwen en te verkopen. Wat betekent dit voor uw organisatie en uw medewerkers en op welke wijze kunt u commercieel deze vertaalslag maken?

branche_groothandels

 

Groothandels vers
De wensen van uw klanten veranderen. Ze worden geconfronteerd met toenemende concurrentie en zoeken naar een bredere ondersteuning. Alleen het verkopen van uw assortiment is vaak niet meer voldoende om de klant te werven en te binden.

branche_grafisch

 

Grafisector / drukkerijen
Nieuwe technieken en de opkomst van internetdrukkerijen veranderen de grafische branche. De noodzaak om hier commercieel op te anticiperen en onderscheidend vermogen te kunnen realiseren wordt daarmee groter.


branche_automatisering

 

ICT automatisering
Toenemende automatisering en de opkomst van clouddiensten maken de markt interessant voor steeds meer aanbieders in de ICT sector. Juist nu wordt onderscheidend vermogen cruciaal om klanten te werven en te binden.

branche_woningcorporaties

 

Woningcorporaties
Steeds meer woningcorporaties verkopen jaarlijks een deel van de woningvoorraad om budget te realiseren voor renovatie en nieuwbouw. Daarmee krijgt uw organisatie en uw medewerkers te maken met een commercieel traject.

branche_zorg

 

Zorgorganisaties
De invoering van de integrale prestatiebekostiging, betekent voor zorgorganisaties de overstap van een stabiele budgetbekostiging naar een kansrijke prestatiebekostiging. Marktbenadering en klantgerichte organisatie zijn hiermee belangrijke onderdelen van de bedrijfsvoering van zorginstellingen geworden.

 

Neem direct contact op