Open trainingen van
Steyn&Allberg. Voor het

verbeteren van specifieke vaardigheden.

Open Trainingen

6 november 2020: Open Training Sales Safari …   De 5 meest effectieve verkooptechnieken

 

Wat wij vaak zien in de praktijk is dat Sales managers wel in staat zijn om voldoende klantgesprekken te voeren, maar dat zij niet in staat zijn om deze vele klantgesprekken om te zetten in harde euro’s. Het aantal orders blijft vaak achter bij de verwachtingen. Deze specifieke training is de oplossing voor een snelle en effectieve verbetering van individuele verkoopresultaten. Het programma richt zich volledig op het meest lastige onderdeel van het verkoopgesprek, namelijk de afsluitfase.

 

Het programma vindt plaats op vrijdag 24 mei a.s. op een bijzondere locatie; De Apenheul in Apeldoorn, op 45 minuten rijden van Amsterdam. U bent van harte welkom vanaf 09.00 uur in de safari lodge Kambizuri. We starten om 09.30 uur. Tussen 12.00 uur en 13.00 uur kunt u gebruik maken van het lunch buffet. De trainingsruimte grenst aan het Gorilla-eiland. Er is dus van alles te zien en te beleven. Een rondleiding door het park is bij de training inbegrepen. Rond 17.00 uur sluiten we het programma af.

 

Er is ruimte voor maximaal 30 deelnemers. De investering voor deze compleet verzorgde dag bedraagt € 595,- Deze dag wordt uitgevoerd door Steyn&Allberg partners Dirk Bader en Erika Schenk.

 

d.bader@steynallberg.com (06-46724015)

e.schenk@steynallberg.com (06-53666124)

 

Neem direct contact op

 

Tijdens de Open Trainingen van Steyn&Allberg brengen we deelnemers uit verschillende organisaties samen. We gaan tijdens deze trainingen in op individuele competenties en behoeften, zorgen voor een verhoogd zelfbewustzijn en voor het eigen maken van nieuwe kennis en vaardigheden. Daarnaast bieden onze open trainingen u een goede gelegenheid om op een laagdrempelige manier kennis te maken met de trainingen van Steyn&Allberg.

 

Neem direct contact op

 

 

Individuele deelname 
Alle Open Trainingen van Steyn&Allberg worden voor individuele deelnemers verzorgd. De keuze voor persoonlijke training heeft vaak te maken met individuele behoeftes van werknemers. Het verbeteren van specifieke vaardigheden, het verhogen van het zelfbewustzijn van medewerkers en het belonen van medewerkers die goed functioneren zijn de meest voorkomende redenen voor deelname aan Open Trainingen. Natuurlijk zijn prijsoverwegingen ook belangrijk: één of twee werknemers laten trainen is aanmerkelijk voordeliger dan een In Company Training.

Neem contact op voor de beschikbare data en locaties

 

Leaflets                 Open Verkooptrainingen

Leaflets                 Open Managementtrainingen

Leaflets                 Open Communicatietrainingen