Het specialisme van Steyn&Allberg
is het sterker maken van mensen en
organisaties met onze plusaanpak

Over ons

Steyn&Allberg is strategisch partner in talentontwikkeling voor individuen, teams en organisaties. Door middel van trainingen, opleidingen en coaching richten wij ons op positieve gedragsveranderingen van medewerkers op het gebied van commercie, communicatie en management. Ons doel? Uit ieder talent het maximale resultaat halen!

 

Onze trainers
De trainers van Steyn&Allberg hebben ruime praktijkervaring en richten zich op de individuele taken en leerdoelen van u en uw personeel. Deze persoonlijke aanpak maakt onze trainingen maatwerk, praktijkgericht en aanzienlijk effectiever. Het grote voordeel van Steyn&Allberg is dat onze trainers alle ins en outs per branche kennen die nodig zijn om doelen te bereiken. Steyn&Allberg heeft ervaring en is uitzonderlijk goed in het sterker maken van mensen en organisaties.

 

Met onze plusaanpak gaan wij een stap verder
De wereld verandert en wij moeten mee veranderen. De snelheid waarmee veranderingen plaatsvinden is de laatste jaren ongekend. Het is de taak van directies en management om dit proces goed aan te sturen terwijl de ambities en commerciële doelstellingen centraal staan. Een enorme uitdaging. Daarom heeft Steyn&Allberg de plusaanpak ontwikkeld. Aan elke training die wij organiseren hebben wij een extra onderdeel toegevoegd: procesmanagement. Samenwerken met Steyn&Allberg betekent dat wij primair uw medewerkers trainen in commerciële-, communicatieve- en managementvaardigheden en dat wij parallel hieraan het management adviseren over het creëren van de juiste structuren en uitgangspunten. Dat is de plus van Steyn&Allberg.

 

Met onze branchegerichte aanpak komen wij eerder tot de kern
Steyn&Allberg heeft zich verdiept in diverse branches. Daardoor weten wij wat er speelt binnen uw branche. Wij kennen de problematiek en de aandachtspunten waarmee u te maken heeft. Dit maakt onze oplossing effectiever: wij hebben de antwoorden reeds geformuleerd en weten welke stappen u het beste kunt zetten om effectief te kunnen anticiperen op veranderingen binnen uw branche. Kijk hier voor een overzicht van onze branchespecialisaties.

 

Wilt u weten hoe u innovaties kunt toepassen in uw situatie? Hoe u uw bedrijf van de ‘ja-maar’ cultuur kunt afhelpen? Wilt u weten waar u staat of hoe u uw kwaliteiten optimaal kunt benutten? Wilt u de lat omhoog leggen? Wij koppelen uw organisatiedoelstellingen aan de persoonlijke doelstellingen van uw medewerkers en uw management en bouwen samen met u aan een beter klimaat voor resultaat.

 

Mission statement


 • proactief
  Het eerste principe is het principe om proactief te zijn. Hiermee bedoelen we dat we verantwoordelijkheid nemen voor de dingen die we doen en zeggen. Daarbij realiseren we ons dat we met dit gedrag de mensen om ons heen beïnvloeden.

 • uitmuntendheid
  Het tweede principe is dat van uitmuntendheid: het niet ac- cepteren van de dingen zoals ze zijn, maar het creëren van een cultuur van creatieve onvrede, door het steeds meer willen doen dan anderen. Dit doen wij vanuit een positieve toekomstgerichte houding. Steyn&Allberg denkt altijd vanuit de ‘wat dan wel’ gedachte.

 • doelgerichtheid
  Het derde principe is dat van doelgerichtheid en een uit- stekende dienstverlening aan onze klanten. Dit vertalen wij in de praktijk vanuit ons DNA: ‘de klant belachelijk goed willen helpen; niet omdat de klant dit van ons verwacht, maar omdat wij dit zelf willen.’

 • eensgezindheid
  Het vierde principe, dat van eensgezindheid, volgt hieruit. Het moet leiden tot trots voor en identificatie met het werk dat gedaan wordt.

 • prestatiegerichtheid
  Het vijfde principe is dat van prestatiegerichtheid, van intellectuele vaardigheid en de daaruit volgende ondernemingsbeloning. Slechte resultaten worden maar al te zeer veroorzaakt door slordig en gemakkelijk denken en handelen op alle niveaus.

 • integriteit
  Tot slot is er het principe van integriteit, zowel binnen als buiten de organisatie. Zo is Steyn&Allberg een onderneming zonder een harde onpersoonlijke uiting van materialisme. Wij zijn juist een samenwerkingsverbond dat uitnodigt tot loyaliteit en toe- wijding met mensen die de behoefte hebben creatief te functioneren.

 

Wat zeggen onze klanten: