Het specialisme van Steyn&Allberg
is het sterker maken van mensen en
organisaties met onze plusaanpak

Over ons

Steyn&Allberg is strategisch partner in talentontwikkeling voor individuen, teams en organisaties. Actief op het gebied van training, opleiding en coaching. Met een focus op positieve gedragsveranderingen van medewerkers op het gebied van commercie, communicatie en management. De trainers van Steyn&Allberg hebben ruime praktijkervaring en richten zich op individuele taken en leerdoelen. Met deze praktijkervaring en onze trainingsprogramma’s haalt Steyn&Allberg uit elk talent het maximale resultaat! Elke organisatie kan “iets” erg goed. Dit hoeft niet per definitie onderscheidend te zijn, maar geeft wel duidelijk aan waarin ze uitblinkt. Steyn&Allberg is uitzonderlijk goed in het sterker maken van mensen en organisaties.

 

Met onze plus aanpak gaan wij een stap verder
De wereld verandert. Steeds meer bedrijven en organisaties staan voor de uitdaging om invulling te geven aan thema’s die bepalend worden voor het realiseren van ambities en commerciële doelstellingen. Vaak zijn alleen trainingen al niet meer voldoende om dit te realiseren. Daarom heeft Steyn&Allberg aan elke training een extra onderdeel toegevoegd; procesmanagement. Samenwerken met Steyn&Allberg betekent dat wij primair uw medewerkers trainen in commerciële-, communicatieve- en managementvaardigheden en dat wij parallel hieraan het management adviseren over het creëren van de juiste structuren en uitgangspunten. Dat is de plus van Steyn&Allberg.

 

Met onze branchegerichte aanpak komen wij eerder tot de kern  
Steyn&Allberg heeft zich verdiept in diverse branches. Daarmee weten wij wat er speelt binnen uw branche. Wij kennen de problematiek en de aandachtspunten waarmee u te maken heeft. Dit maakt onze oplossing effectiever omdat wij al antwoorden hebben geformuleerd voor de stappen die u het beste kunt zetten om effectief te kunnen anticiperen op veranderingen in uw branche. Kijk hier voor onze branchespecialismen.

 

Wilt u weten hoe u innovaties kunt toepassen in uw situatie? Uw bedrijf van de ‘ja-maar’ cultuur afhelpen? Wilt u weten waar u staat of hoe u uw kwaliteiten optimaal kunt benutten? Wilt u de lat omhoog leggen? Wij koppelen uw organisatiedoelstellingen aan de persoonlijke doelstellingen van uw medewerkers en uw management en bouwen samen met u aan een beter klimaat voor resultaat.

 

Mission statement

 • proactief

  Het eerste principe is het principe om proactief te zijn. Hiermee bedoelen we dat we verantwoordelijkheid nemen voor de dingen die we doen en zeggen. Daarbij realiseren we ons dat we met dit gedrag de mensen om ons heen beïnvloeden.

 • uitmuntendheid

  Het tweede principe is dat van uitmuntendheid: het niet ac- cepteren van de dingen zoals ze zijn, maar het creëren van een cultuur van creatieve onvrede, door het steeds meer willen doen dan anderen. Dit doen wij vanuit een positieve toekomstgerichte houding. Steyn&Allberg denkt altijd vanuit de ‘wat dan wel’ gedachte.

 • doelgerichtheid

  Het derde principe is dat van doelgerichtheid en een uit- stekende dienstverlening aan onze klanten. Dit vertalen wij in de praktijk vanuit ons DNA: ‘de klant belachelijk goed willen helpen; niet omdat de klant dit van ons verwacht, maar omdat wij dit zelf willen.’

 • eensgezindheid

  Het vierde principe, dat van eensgezindheid, volgt hieruit. Het moet leiden tot trots voor en identificatie met het werk dat gedaan wordt.

 • prestatiegerichtheid

  Het vijfde principe is dat van prestatiegerichtheid, van intellectuele vaardigheid en de daaruit volgende ondernemingsbeloning. Slechte resultaten worden maar al te zeer veroorzaakt door slordig en gemakkelijk denken en handelen op alle niveaus.

 • integriteit

  Tot slot is er het principe van integriteit, zowel binnen als buiten de organisatie. Zo is Steyn&Allberg een onderneming zonder een harde onpersoonlijke uiting van materialisme. Wij zijn juist een samenwerkingsverbond dat uitnodigt tot loyaliteit en toe- wijding met mensen die de behoefte hebben creatief te functioneren.

 

Wat zeggen onze klanten: