Met Steyn&Allberg
kiest u voor specialisten
die uw taal spreken.

Onder het motto "Menselijke Zakelijkheid & Zakelijke Menselijkheid" dagelijks bezig zijn met het optimaliseren van het rendement van uw medewerkers. Dit met oog voor zowel het resultaat als de mens die de training volgt, dat is wat mij beweegt in mijn leven en voldoening geeft in mijn werk.
Adriaan van Hoorn
"menselijke zakelijkheid en zakelijke menselijkheid"
Het maximale uit uw organisatie, team en mensen halen. Zorgen dat mensen energiek samenwerken, uitdagingen aangaan en elkaar prikkelen. Het vraagt vaardigheden om de kracht van uw medewerkers maximaal te benutten. Vaardigheden waarover u niet altijd en direct beschikt. Samen met Steyn&Allberg geef ik u deze concrete handvatten om dit te realiseren binnen uw branche of business. Koffie?
"Zorgen dat mensen energiek samenwerken, uitdagingen aangaan en elkaar prikkelen."
Arthur Brekelmans
Mijn kerneigenschappen zijn: ervaren, pragmatisch, doelgericht. Dit met kwaliteit als leidend principe. Vanuit het bredere perspectief van business development een bijdrage leveren aan het versterken van organisaties en de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers.
Chris de Mol
"Vanuit het bredere perspectief van business development een bijdrage leveren aan het versterken van organisaties"
De praktische en branchegerichte trainingen van Steyn&Allberg sluiten aan bij waar ik persoonlijk voor sta; het laten groeien van het potentieel, door het nemen van eigen verantwoordelijkheid daarvoor. Mensgerichtheid, professionaliteit en het beste voor de klant willen, onderscheidt Steyn&Allberg in het uitvoeren van trainingen én in het vervullen van de eigen (organisatie) ambities. Dat is waarom het partnership met Steyn&Allberg mij continu uitdaagt en waardoor we voorop blijven lopen in het faciliteren van groei van mens én organisatie.
"Mensgerichtheid, professionaliteit en het beste voor de klant willen"
Dirk Bader
Met mijn opdrachtgevers bereik ik concrete oplossingen en duurzame resultaten. Dit pak ik effectief op vanuit mijn jarenlange praktijkgerichte ervaring en mijn stevige theoretisch basis. Mijn beste eigenschappen: praktisch werken, resultaat bereiken en succes vieren. Wat motiveert mij: wederzijdse openheid, inlevingsvermogen en oprechte interesse, vrolijkheid en relativeringsvermogen. Wat drijft mij: verbinding en partnerschap, persoonlijke effectiviteit, daadkracht, mijn positieve levenshouding.
Erika Schenk
"Met mijn opdrachtgevers bereik ik concrete oplossingen en duurzame resultaten"
Ik verzorg trainingen op verschillende gebieden, waaronder klantgerichtheid en klachtenmanagement. Omdat trainen me in het bloed zit, bouw ik samen met Steyn&Allberg mijn trainingsactiviteiten uit. En dan vooral op het vlak van Management, Marketing en natuurlijk Communicatie. Mijn kwaliteiten als trainer? Ervaren, interactief, enthousiasmerend en altijd met een lach.
"Mijn kwaliteiten als trainer? Ervaren, interactief, enthousiasmerend en altijd met een lach"
Erwin Bontius
Mijn handen jeuken om "iedereen in beweging" te krijgen. Door het geven van trainingen wil ik talenten naar voren halen en koppelen aan ontwikkel punten zodat de focus en de persoonlijke resultaten gekoppeld kunnen worden aan de beoogde bedrijfsresultaten!
Evert Perton
Mijn doel in iedere training is mensen te laten groeien, zodat ze effectiever worden en een grote meerwaarden zijn voor uw organisatie. Dit doe ik door van iedere training een geweldige beleving te maken. Mijn creativiteit op het gebied van trainen maakt dat mijn trainingen onderscheidend, actief en leerzaam zijn. Met mijn passie voor Sales haal ik het beste in uw verkopers boven. Ik leer mensen om van een klantcontact moment een klant waardeer moment te maken en ze belachelijk goed te willen helpen.
"Mijn creativiteit op het gebied van trainen maakt dat mijn trainingen onderscheidend, actief en leerzaam zijn."
Frances van de Laar
Mijn overtuiging is dat resultaat moet leiden tot werkplezier. Een team is sterker dan een groep losse individuen. Door middel van gezamenlijke doelen en strategieën elkaar helpen om resultaten te optimaliseren. Dat is waar ik voor sta.
Fre Steen
"Mijn overtuiging is dat resultaat moet leiden tot werkplezier"
Niet de klanten, maar de medewerkers komen op de eerste plaats. Als u goed voor uw werknemers zorgt, dan zorgen zij goed voor de klanten! Effectief getrainde medewerkers maken het verschil! Ik heb een zeer uitgebreide ervaring op het gebied van klantgericht communiceren, maar ook de aangrenzende commerciële trainingen is waar ik bedrijven en hun medewerkers graag mee verder help.
"Als u goed voor uw werknemers zorgt, dan zorgen zij goed voor de klanten!"
Hans Klippel
Een ervaren trainer die bewezen heeft in staat te zijn om zowel individuen als groepen te trainen en hun te stimuleren tot succes in een verscheidenheid van sectoren. Verder heb ik bewezen kwaliteiten om op een succesvolle manier werknemers te trainen en te enthousiasmeren. Bedreven in het ontwikkelen van trainingen die de concurrentie aanwakkert, de werklust verhoogt en de klantgerichtheid verbetert.
Hilbert Rosa
"Bedreven in het ontwikkelen van trainingen die de concurrentie aanwakkert, de werklust verhoogt en de klantgerichtheid verbetert"
Met veel enthousiasme, vriendelijkheid, acceptatie en humor luister ik geduldig naar waar je mij in vertrouwen deelgenoot van maakt. Als we samen problemen analyseren, zal ik je aanspreken op je eigen verantwoordelijkheid en je motiveren en ondersteunen om zelf tot oplossingen te komen. Zo zal het mogelijk zijn om te komen tot groei, zodat talenten ontwikkeld worden en bevlogenheid in de organisatie groter wordt.
"Als we samen problemen analyseren, zal ik je aanspreken op je eigen verantwoordelijkheid en je motiveren en ondersteunen om zelf tot oplossingen te komen."
Ingrid ter Horst
Met mijn proactieve houding en creatieve inslag maak ik het verschil. Niets mooiers dan met de mensen in gesprek te gaan en hun talenten naar boven te halen. Met gerichte training en coaching kan er blijvend verandering in houding en gedrag ontstaan. Daar help ik organisaties verder mee en zet ik mij dan ook dagelijks voor in.
Ivo Poll
"Niets mooiers dan met de mensen in gesprek te gaan en hun talenten naar boven te halen"
Opdrachtgever vraagt en zoekt! Ik biedt, maar wel samen! Garantie op succes en verbetering. Maar nogmaals, we gaan het samen doen.
"Garantie op succes en verbetering"
Jeroen Smits Produkties BV
Mijn doel is om mensen bewust te maken van hun eigen kwaliteiten en hoe ze deze kwaliteiten in kunnen zetten om het beste uit zichzelf te halen, en zo de organisatie te versterken.
Laura van den Boogaard
Ik help je om te kijken naar mogelijkheden waardoor je zelf of met een team echt kunt bereiken wat je wil. Mijn kracht: omdenken, mensen helpen positief over zichzelf te denken, doelen helder te krijgen en te behalen.
Meinke Vermande
Verbinden, persoonlijke groei, succesvol zijn, kennis vergroten, excelleren, plezier hebben, gedragsverandering, humor, veiligheid en warmte. Dit zijn zaken waar ik als trainster voor sta en ook voor leef.
Mieke van Maanen
"een impact hebben op persoonlijk en zakelijk niveau is waar ik als trainster voor sta en ook voor leef"
Langdurige partnerships met klanten creëren door de wensen en behoeftes te vertalen naar op maat gemaakte trainingsprogramma’s, opleidingen en coaching-oplossingen welke boeien en binden. In kunnen spelen op de totale vraag vanuit een organisatie, zowel op het gebied van commercie, communicatie alsmede het management. Daadwerkelijk een verschil maken, dat is het doel van Steyn&Allberg en daar maak ik mij graag hard voor.
"Daadwerkelijk een verschil maken, dat is het doel van Steyn&Allberg en daar maak ik mij graag hard voor. "
Olav van Nahuijs
Het doel is om samen met Steyn&Allberg mijn kennis, kunde, coaching, creativiteit en innovatie in te zetten om uiteindelijk een succesvolle bijdrage te kunnen leveren aan de ontwikkeling, groei en de teamspirit om de continuÏteit van de diverse bedrijven te kunnen waarborgen. "When do we meet?"
Olivier Verstappen
Ik haal mijn energie uit het beter en sterker maken van mensen door te focussen op hoe het wel kan. Werken moet gelijk staan aan plezier en voldoening. Ik sta voor duidelijk, consequent, behulpzaam en plezier.
"Ik haal mijn energie uit het beter en sterker maken van mensen door te focussen op hoe het wel kan"
Patrick Mekke
Inmiddels 30 jaar ervaring in ondernemerschap, marketing en sales. Met de didactische interne training van Steyn&Allberg en hun moderne trainingsprogramma's wil ik salesteams en ondernemers helpen bij het verbeteren van hun commerciële resultaten.
Peter ter Beek
"Salesteams en ondernemers helpen bij het verbeteren van hun commerciële resultaten"
- Hogere resultaten voor uw werknemers voor nu en in de toekomst - Klanten die graag bij u terugkomen Dit zijn 2 belangrijke aspecten, waar uw medewerkers nadrukkelijk mee aan de slag gaan tijdens de training.
"Hogere resultaten voor uw werknemers voor nu en in de toekomst"
Roland Smit
Ik geloof in het doorgeven van kennis en vaardigheden zodat individuen en organisaties sterker worden en blijven. Mijn specialiteit is om met oprechte interesse naar u te luisteren en samen met u uw doelstellingen te bepalen en te behalen op het gebied van verkoop, communicatie en management.
Ruud Schoor
"Mijn specialiteit is om met oprechte interesse naar u te luisteren en samen met u uw doelstellingen te bepalen en te behalen"
Mensen en teams belachelijk goed willen helpen, daar draait het om binnen Steyn&Allberg, dat is onze missie. En daarin gaan we ver; want deze vorm van helpen betekent dat wijzelf ook altijd weer beter moeten willen worden in helpen. Onze overtuiging is dat het verhogen van het werkplezier een hogere productiviteit en meer onderling begrip oplevert. Ik wil mensen inspireren en enthousiasmeren. In mijn rol als trainer help ik ondernemers en managers hun doelen versneld te realiseren.
"Ik wil mensen inspireren en enthousiasmeren. In mijn rol als trainer help ik ondernemers en managers hun doelen versneld te realiseren"
Thijs Evers
Waar ik ontzettend veel energie van krijg is om ambitieuze professionals te helpen met hun groei, zodat ze hun ambities kunnen waarmaken! Hierbij vertrek ik niet vanuit een algemeen ideaalbeeld, maar vanuit de potentie van het individu en het team. Ontwikkelen om te groeien!
Yvo Keijers
"Waar ik ontzettend veel energie van krijg is om ambitieuze professionals te helpen met hun groei"