Yvo Keijers
"Ontwikkelen om te groeien!"

Yvo Keijers

Waar ik ontzettend veel energie van krijg is om ambitieuze professionals, teams en organisaties te helpen met hun groei, zodat ze hun ambities kunnen waarmaken! Hierbij vertrek ik niet vanuit een algemeen gecreƫerd ideaalbeeld, maar vanuit de potentie van de individuele professional. Met het benutten van het individuele potentieel ontplooit zich de maximale kracht van het team en de organisatie. Ontwikkelen om te groeien!

Over mijzelf                                                                                                   Na jarenlange ervaring in verschillende accountmanagement- en managementfuncties help ik nu reeds enkele jaren met veel inzet en plezier bedrijven met het realiseren van groei en verandering. Groeien en veranderen doet u met de mensen en daarom ligt mijn focus vooral op de mens binnen de organisatie. Wat is er nodig om een zo groot mogelijke bijdrage te leveren aan de groei- of veranderambities? Het vinden van het antwoord op deze vraag is voor mij een continue proces binnen elke samenwerking. 

Het verschil maken                                                                               Mijn natuurlijk interesse in mensen en het inzicht hoe verkoopprocessen te optimaliseren maakt dat we samen écht het verschil kunnen maken. Opdrachtgevers zijn vaak verrast hoe snel resultaten verbeteren na een salestraining.                                                                                        Referenties 

Monique Houben – Manager sales | Mediahuis Limburg

"Een professionele, gedreven en resultaatgerichte coach met veel passie en praktijkervaring ", zo heb ik Yvo leren kennen tijdens onze samenwerking bij Mediahuis Limburg. Het afgelopen jaar heeft Yvo zijn expertise gewijd aan het versterken van onze salesmedewerkers middels coaching on the job, trainingen en workshops. Ik ben onder de indruk hoe Yvo medewerkers coacht, ze ondersteunt en naar een hoger niveau tilt. Met zijn praktijkvoorbeelden en zijn energieke manier van trainen weet hij enthousiasme over te brengen op medewerkers en haalt hij het beste in mensen naar boven. Yvo is met zijn vakbekwaamheid een aanrader voor elke organisatie die wil excelleren in sales”.

Danny Palmen – Accountmanager | SMIT&DORLAS koffiebranders

Yvo is een echte professional die met veel kennis van zaken, enthousiasme, passie en humor zijn trainingen geeft, waar je na afloop echt bij jezelf denkt van "hier heb ik echt iets aan gehad, hier ben ik wijzer en beter van geworden. Ik kan Yvo dan ook echt aan een ieder aanbevelen die behoefte heeft om zichzelf nog meer te ontwikkelen en/of zijn of haar kennis te verbreden.

Cyriel Hendrix – Marketing manager  | Stepco

“Trainen met veel diepgang, interactie en persoonlijke begeleiding, die toegepast kan worden op de praktijk. De trainingen zijn persoonlijk, professioneel en gericht op resultaat”