Verkooptrainingen van Steyn&Allberg.
Dé oplossing voor verbetering van uw
verkoopresultaat.

Verkooptrainingen

Wilt u uw verkooptechnieken verder aanscherpen of wilt u de resultaten van uw commerciële medewerkers verbeteren? Kies dan voor de verkooptrainingen van Steyn&Allberg: dé oplossing voor een snelle en effectieve verbetering van uw verkoopresultaat. Met de verkooptrainingen van Steyn&Allberg kiest u voor inspirerende leerprocessen, afgestemd op de doelstellingen en ambities van uw bedrijf. Vanuit onze expertise hebben wij een stappenplan ontwikkeld. Een pragmatische en resultaatgerichte aanpak, gericht op het realiseren van uw doelstellingen via het management en de medewerkers binnen uw organisatie.

 

Neem direct contact op

 

 


verkooptraining_opsommingiconen

 

Doelstellingen. Uw medewerkers leren het meest als u vooraf uw leerdoelen bepaalt. De trainers van Steyn&Allberg geven u extra inzichten voor een persoonlijk leerplan per functie binnen uw organisatie. Met deze leerdoelen worden de trainingen effectiever en worden uw doelstellingen eerder gedragen en uitgedragen.

 

 

 

Trainen. Draagvlak over de noodzakelijke veranderingen en kennis hoe dit in de praktijk te brengen zijn de uitgangspunten van de verkooptrainingen van Steyn&Allberg. Tijdens de trainingsbijeenkomsten gaan we aan de slag met verrassende oefeningen, levensechte rollenspellen en feedback. De focus ligt op doen, oefenen en ervaren.

 

 

 

 

Processtructuren. Parallel aan het trainen van uw medewerkers instrueren wij het management over het organiseren van het verkoopproces. Via een branchegerichte handleiding geven wij u inzicht in de opbouw, taakverdeling en voorwaarden die gecreëerd moeten worden voor een succesvol verkooptraject.

 

Neem direct contact op

 

 

Wat zeggen onze klanten: