Verkooptrainingen Commercieel excelleren

Wilt u uw verkooptechnieken nóg verder aanscherpen? En wilt u zich binnenkort meten met de absolute top van sales professionals in Nederland? Kies dan voor de verkooptraining Commercieel Excelleren. Als u wilt excelleren dan heeft u inzicht nodig in wie u tegenover u hebt. Daarop ligt dan ook de nadruk in de verkooptraining Commercieel Excelleren. De  1 x 2 x 2-daagse training is de nieuwe standaard op het gebied van commerciële communicatie- en salestrainingen. Via rollenspelen en cases spitsen we onze trainingen toe op úw situatie en úw doelen, maatwerk staat hierbij centraal. Dé oplossing voor een snelle en effectieve verbetering van uw verkoop resultaten!

 

Voor wie
U heeft het in zich om een prima verkoper of commercieel adviseur te zijn. Dat weet u zelf en u hoort dat ook van anderen. U bent verbaal vaardig en goed in staat uzelf en uw bedrijf te presenteren. Daarbij beschikt u over een gezonde dosis lef en weet u veel van uw product of dienst. Nu gaat het er nog om uw vaardigheden zo effectief mogelijk te gebruiken. In deze training vergroot u uw persoonlijke effectiviteit en groeit u in uw rol als verkoopadviseur.

 

Nieuw
De training Commercieel Excelleren is gebaseerd op de meest recente inzichten op het gebied commerciële communicatie en sales vaardigheden. Vooraf wordt een mentaal paspoort per deelnemer gerealiseerd, waarbij de deelnemer middels een zelf geschreven ‘plan van de aanpak’ aangeeft wat hij beter wil beheersen als de training geweest is. De training zelf vergt vier intensieve dagen (2 sessies van 2 dagen) waarin ingesleten gedragspatronen, waar nodig, worden afgeleerd en vervangen door beter renderende vaardigheden.